fredag 29 januari 2010

De går ganska bra..

Ja de går faktiskt ganska bra med vällingen för Melvin. Han äter numera kvällsfika vid 18.30 och efter de får han En flaska välling i Soffan. Sen går vi och borsta tänderna och ta på jamasen om de inte redan är gjort. Sen läser vi en saga för han i sin säng och sen säger vi godnatt och att vi älskar han osv... Sen har han somnat UTAN välling i sängen =)

På natten är de lite värre.. Han har vaknat till någon gång och vill ha välling. Han får ju bara 100ml då på natten. De känns som om att vi måste ta en sak i taget. Han har ju växt så mycket på längden också så han kanske behöver ha mycket mer nu en period. Vi har ju alltid gett han välling då han vill ha de och han sov ju hela nätterna förut, så de rättar nog till sig ändå!

Madicken hon har blivit så stor! Hon är verkligen en nöjd liten donna hon ;) Hon bara är hon. Hon gillar att ligga på magen, sitta och stå är de bästa hon vet. Hon kan hålla i leksaker osv. Kvällen med henne är ju väldigt lättsam, de svåra med henne är å försöka hålla henne vaken till kl 18. Vid 17 tiden då börjar hon vilja gå och lägga sig för natten. Så nu oftast så har hon somnat vid 17.30 -17.45. Då ligger jag i våran säng och ammar henne för då får jag se glamour också =)
Efter att hon ätit klart lägger jag ner henne i sin säng och bäddar om henne och säger godnatt och att jag älskar henne sen vrider hon bort huvudet och somnar. Sen sover hon tills vi går och lägger oss. (hon vaknar av oss) Sen på natten vaknar hon numera ca 3ggr och äter och somnar om. Sover oftast sen till 9-10 tiden.
Hon ska också ha allt i munnen. Hon biter ofta på mina fingrar och dregglar. Kanske är de någon liten tand som håller på å växer sig uppåt...

Nu vill jag verkligen flytta till större så Madicken kan få ett eget rum! De måste ju vara jätte jobbigt för henne å vakna så fort vi går och lägger och och när älsklingen kliver upp på morgonen... Jaja vi hittar säkert något nångång!

Ska försöka knapa ihop en förlossningsberättelse nu. Ska hämta papperna från förlossningen så man inte glömmer något!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar