torsdag 13 januari 2011

Sjukt...

De är sjukt vad jag älskar mina underbara barn!! =) Dom är så go med varandra så hjärtat smälter ju varje gång man tittar på dom! Madicken brukar gå fram till Melvin och pussa han och är riktigt go! Melvin ska alltid hjälpa henne av med sina ytterkläder då vi kommer in och sen står Madicken och ska försöka hjälpa Melvin av med sina! ;)

Dom leker mycket ihop nu också!

Madicken är lite fjantig och vill gärna retas med brorsan, men Melvin är rätt duktig på att retas med henne också ;)

Madicken hon vill alltid ha en puss innan hon ska sova, goskrutten!
Hon är helt hopplös på att dra fram massa saker, men dock inte från köket och så..
Hon säger aj aj och pekar med fingret, hon skrattar när hon pruppar, är en liten pappagris när han kommer hem, Säger fler ord och förstår mycket nu, hon härmar sin bror ofta!!
Så fort man öppnar kylen så ska hon vara duktig och duka fram kaviar, tomatpure och allt hon får tag på, hon äter som en häst, sover tok bra, börjar dagis sista feb =) Ja de var väl lite av henne! Go tjejen våran!!

Melvin han är trotsig i mellanåt! Skäller på oss, är helt underbart go, och vill gärna bestämma! =) Han är dålig att prata (men de visste vi att han skulle bli då han är tidig på allt annat) Men nu börjar de komma mer och mer. Han försöker iallafall prata nu, tidigare har han vägrat =)
Han är duktig på att räkna, älskar att vara ute, sover inget på dagen längre (ibland händer de) han är blöjfri men inte alltid på nätterna! (av ren lathet orkar han inte gå på toa mitt i natten) han älskar drakar och pyssel, älskar att åka skoter, äter dåligt(oftast) m.m Han är helt underbar han också! =)
Trodde faktiskt att 3års trottsen skulle vara värre än så här! Eller så är de vi som gjort ett bra jobb ;) Vi är rätt hård tror jag, men de lönar sig! Utan att skryta så har många sagt att våra barn är så lugna och lyssnar på vad vi säger.... De blir inte så helt gratis ;) Så jag tror vi har en bra uppfostran, dom är lugna (såklart super vilda också) men framför allt så lyssnar dom på oss och har respekt för oss och är väldigt trygga i sig själv!

Nog om de nu =)

Imorgon blir vi tomtägare på riktigt! Eller av hela tomten =) Känns underbart! Helt sjukt att vi ska bo på drömstället i ett stort fint hus! Att våra barn ska få växa upp på landet och ha de underbart som vi har gjort!! Helt sjukt ;)

1 kommentar:

  1. Sv: Förstår att ni längtar som galningar efter hus och flytt, skönt att det blir på sommaren så ni slipper snön precis då :)

    Jag håller med om att vissa vill man ta bort på facebook, det är tur att det finns en inställning som heter "dölj" ;)

    SvaraRadera