tisdag 20 april 2010

Vi har mycket att stå i nu.... Orkar därför inte blogga så mycket nu!

Vi håller på att ska lägga nytt golv och tapetsera lite här i lägenheten så den blir ännu finare tills vi ska sälja!

I morgon ska vi åka på möte och beställa vårt hus! Han kom aldrig i måndag för han tog sig inte hem med flyget.. Och så ska vi bestämma oss för hur huset ska stå på tomten! Vad vi längtar nu!! =) Vill bara dit nu och börja med tomten.... Älsklingen ska ju planera den och allt!

Har haft lite funderingar på "vänner" De ska väl inte bara vara från ett håll tycker jag då får de fan vara!! Ett litet sms eller ett kort samtal kan man väl ta sig tid till lr??
Alltså varför kan inte folk vara rakryggad för!! Hur kan man sitta och snacka massa skit om sina "vänner" och sen går man och umgås massor med dom..... Hmm och tror att folk inte fattar eller vad då??

Med barnen och allt är de toppen! Allt funkar fortfarande super.. Barnen somnar själva utan bråk och allt är kanon.. Lite bråk om på klädningen med Melvin är de fortfarande ilbland... Och Madicken vill inte ha något annat än bröstet, ingen mat duger =) Me de går bättre och bättre..
Melvin är fortfarande jätte duktig och går på pottan och kissar och bajsar!! Ingen olycka på länge nu! Men ibland vill han inte vara utan blöja så då måste han ju få ha den. Vi har inte bråttom med de han är ju trotts allt bara två år och 3månader!

Nä nu ska jag ta och lägga mig och sova! Natti natti

1 kommentar:

  1. Ditt liv verkar otroligt spännande just nu!! Hoppas att allt går fint!! Kramar från en vän!!

    SvaraRadera